Svetovni pokal Austrian Classic 2017 - Pon Do Kwan Zagorje

Pojdi na vsebino
KICKBOXING: SVETOVNI POKAL AUSTRIAN CLASSICS 2017

Pretekli vikend je v Innsbrucku potekal svetovni pokal v kickboxingu, ki se ga je udeležilo preko dva tisoč tekmovalcev. Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalci Zagorskega Pon Do Kwana, v sestavi Melinda Ramadani, Luka Leskovar, Nejc Kozole, Zala Rozina, Tadej Kolander in Tina Baloh. Prikazali so odlične borbe in dosegli zavidljive rezultate.

Nejc Kozole in Luka Leskovar sta se z dobrimi borbami uspela uvrstiti v tretji krog tekmovanja, kjer sta morala priznati premoč nasprotnikom. Oba sta borbi za medalje izgubila za eno točko, kar je zadostovalo za uvrstitev med 5-8 mestom. Zala Rozina in Tadej Kolander sta premagala še eno stopničko in po dobrih borbah izgubila v polfinalu, kar je zadostovalo za tretje mesto in bronasto medaljo. Melinda Ramadani je po vodstvu morala borbo predčasno končati zaradi slabega počutja. Temu je botrovala utrujenost ob dolgi vožnji in prehitra izguba kilogramov.

Najboljši rezultat je dosegla Tina Baloh, ki je z devetimi zmagami osvojila prvo mesto med mladinkami do 65 in nad 65kg. Tina trenutno velja za eno najboljših tekmovalk v mladinski konkurenci na svetu. Štiri borbe je končala predčasno pred zaključnim gongom in povsem upravičeno se jo je v svetu kickboxinga prijel vzdevek Tina »the beast« Baloh.

Podvine 22A,
1410 Zagorje ob Savi
Slovenija
+386 41 442 552

Pon Do Kwan
Copright ©2014-2022 Klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje
Izdelava in oblkovanje Franci Oven
Nazaj na vsebino