Svetovni pokal Austrian Classic 2017 - Pon Do Kwan Zagorje

Martial Arts Center
KLUB BORILNIH VEŠČIN
PON * DO * KWAN
Zagorje ob Savi
pon do kwan
Pojdi na vsebino
O NAS > Novice
 
KICKBOXING: SVETOVNI POKAL AUSTRIAN CLASSICS 2017

 
Pretekli vikend je v Innsbrucku potekal svetovni pokal v kickboxingu, ki se ga je udeležilo preko dva tisoč tekmovalcev. Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalci Zagorskega Pon Do Kwana, v sestavi Melinda Ramadani, Luka Leskovar, Nejc Kozole, Zala Rozina, Tadej Kolander in Tina Baloh. Prikazali so odlične borbe in dosegli zavidljive rezultate.

 
Nejc Kozole in Luka Leskovar sta se z dobrimi borbami uspela uvrstiti v tretji krog tekmovanja, kjer sta morala priznati premoč nasprotnikom. Oba sta borbi za medalje izgubila za eno točko, kar je zadostovalo za uvrstitev med 5-8 mestom. Zala Rozina in Tadej Kolander sta premagala še eno stopničko in po dobrih borbah izgubila v polfinalu, kar je zadostovalo za tretje mesto in bronasto medaljo. Melinda Ramadani je po vodstvu morala borbo predčasno končati zaradi slabega počutja. Temu je botrovala utrujenost ob dolgi vožnji in prehitra izguba kilogramov.

 
Najboljši rezultat je dosegla Tina Baloh, ki je z devetimi zmagami osvojila prvo mesto med mladinkami do 65 in nad 65kg. Tina trenutno velja za eno najboljših tekmovalk v mladinski konkurenci na svetu. Štiri borbe je končala predčasno pred zaključnim gongom in povsem upravičeno se jo je v svetu kickboxinga prijel vzdevek Tina »the beast« Baloh.


PON * DO * KWAN
Copyright©2015-2018 Klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje Izdelava in oblikovanje Franci Oven
Kontakt
Tel.: 041 442 552
Nazaj na vsebino