Evropsko prvenstvo - Grčija - Pon Do Kwan Zagorje

Martial Arts Center
KLUB BORILNIH VEŠČIN
PON * DO * KWAN
Zagorje ob Savi
pon do kwan
Pojdi na vsebino
O NAS > Novice
Evropsko prvenstvo v Grškem Loutrakiju

Melinda Ramadani tretja na evropskem prvenstvu
Na drugem delu Evropskega prvenstva v disciplinah point-fiting, kick-light in full-contact, ki potekal v grškem Loutrakiju, med devetnajstim in sedemindvajsetim novembom, si je slovenska reprezentanca priborila pet kolajn. V konkurenci petsto tekmovalcev iz triintridesetih držav sta slovenske barve zastopala tudi člana Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje, Melinda Ramadani in Miha Drnovšek.
Miha je nastopil v poin-faitingu med člani do 63 kg. Po tesni borbi v osmini finala je moral dvoboj v drugi rundi prekiniti zaradi zdravniške odločitve, saj je bila poškodba očesa, ki jo je staknil prenevarna za nadeljevanje dvoboja.
Melinda ja nastopila v disciplini kick-light in je suvereno premagovala svoje nasprotnice. Boj za evropsko krono ji je v polfinalu preprečila reprezentantka Madžarske, ki je držala majhno prednost skozi vse tri runde in zasluženo zmagala. Melinda je osvojila končno tretje mesto in poskrbela za novo odličje zagorskega Pon Do Kwana na najvišjih tekmovanjih. To je Melindina prva medalja na Evropskem prvenstvu in nasploh prva medalja v kick-light za Zagorski klub. Ta rezultat je dober pokazatelj pravilne odločitve Zagorjanov, da pričnejo v klubu gojiti tatami discipline kickboxinga.  

PON * DO * KWAN
Copyright©2015-2018 Klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje Izdelava in oblikovanje Franci Oven
Kontakt
Tel.: 041 442 552
Nazaj na vsebino