Evropski pokal Golden Glove - Pon Do Kwan Zagorje

Pojdi na vsebino
EVROPSKI POKAL V KICKBOXINGU - GOLDEN GLOVE

Ekipa Pon Do Kwan Zagorja se je udeležila Evropskega pokala v kickboxingu, ki se je odvijal v Coneglianu (Italija), med 21 in 22.1.2017. Naši borci so nastopili v point fightingu, light contactu in kick lightu, ter osvojili medalje v vseh treh disciplinah.
Najuspešnejša je bila Tina Baloh, ki je zmagala v pointfightingu med mladinkami do 65kg in nad 65kg, ter v kategoriji grand champion, kjer so bile vse tekmovalke združene v eno kategorijo, brez starostne in težnostne omejitve. Z Melindo Ramadani so nastopile tudi v atraktivnih borbah 2na2 pri kateri se tekmovalki v borišču zamenjata kadar želita z dotikom roke, število menjav pa ni omejeno. Na koncu sta osvojili odlično tretje mesto.
Melinda je v individualnih kategorijah nastopila med članicami v kick lightu do 55 in 60kg in si priborila drugo in tretje mesto. Druga je bila tudi Zala Rozina v light contactu med starejšimi kadetinjami do 46kg. Žal ji je za uvrstitev na stopničke v point fightingu zmanjkalo nekaj športne sreče.
Mladinski svetovni prvak Tadej Kolander je zopet pokazal svojo superiornost in z lahkoto premagal vse nasprotnike, v kategoriji mladincev nad 94kg v disciplini point fighting in v zbirko dodal še eno zlato medaljo.
Organizator je pripravil tudi posebno tekmovanje »Golden Glove Combat Zone« za katerega so izbrali 16 najboljših tekmovalk in 20 tekmovalcev, ki so se pomerili v borbah na eno točko. Tekmovalec ki je zmagal je ostal na borišču in si izbral naslednjega nasprotnika, dokler ni ostal ednini »preživeli«.
Med izbranimi tekmovalkami je bila tudi Tina Baloh, ki se je uspela uvrstiti v finale, kjer je žal izgubila in osvojila odlično drugo mesto.

Podvine 22A,
1410 Zagorje ob Savi
Slovenija
+386 41 442 552

Pon Do Kwan
Copright ©2014-2022 Klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje
Izdelava in oblkovanje Franci Oven
Nazaj na vsebino