Evropski pokal Golden Glove - ITALIJA - Pon Do Kwan Zagorje

Martial Arts Center
KLUB BORILNIH VEŠČIN
PON * DO * KWAN
Zagorje ob Savi
pon do kwan
Pojdi na vsebino
O NAS > Novice
EVROPSKI POKAL GOLDEN GLOVE - ITALIJA


 
Ekipa Pon Do Kwan Zagorja se je udeležila Evropskega pokala v kickboxingu, ki se je odvijal v Coneglianu (Italija), med  19 in 21.1.2018. Sodelovalo je 952 tekmovalcev iz 13 držav.Za zagorski klub so nastopili: Nejc Ostrožnik, Nejc Kozole, Zala Rozina, Luka Leskovar, Tina Baloh, Tadej Kolander in Miha Drnovšek.
 
Največ uspeha sta imela Tadej Kolander in Tina Baloh, ki sta zmagala v mladinskih kategorijah. Poleg tega sta nastopila tudi v članski konkurenci »grandchampion«. To je tekmovanje, kjer so vsi tekmovalci združeni v eno kategorijo brez težnostne omejitve. Z dobrimi predstavami sta se uvrstila v polfinale, kjer sta morala priznati premoč nasprotnikoma. Tako je Tadej osvojil tretje mesto med fanti in Tina med dekleti.
 
Ostali naši tekmovalci se niso vmešali v boj v medalje, kljub srčnim in napetim borbam. Največ smole je imel Luka Leskovar, ki je bil zaradi nepravilnega udarca diskvalificiran ob vodstvu za pet točk. V primeru zmage bi se uvrstil med najboljše štiri, z velikimi možnostmi za osvojitev naslova.

 
PON * DO * KWAN
Copyright©2015-2018 Klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje Izdelava in oblikovanje Franci Oven
Kontakt
Tel.: 041 442 552
Nazaj na vsebino