Članarina in vadnina - Pon Do Kwan Zagorje

Martial Arts Center
KLUB BORILNIH VEŠČIN
PON * DO * KWAN
Zagorje ob Savi
pon do kwan
Pojdi na vsebino
O NAS
ČLANARINA IN VADNINA

Letna članarina znaša 10 EUR in se poravnava vsako leto sproti, ter ob vpisu (v to je  vštet znak kluba in članska izkaznica).
- Mesečna vadnina znaša 15 EUR.
-          Pri vpisu se vplača vadnina za 3 mesece vnaprej + letna članarina (10€), skupaj 55€.
- Vadnina se plačuje skozi celo leto sproti za tekoči mesec, ne glede na koliko treningih je član prisoten. (razen za mesec, ko so v klubu počitnice).

ZAVAROVANJE
-          Naši člani na treningih in na tekmovanjih niso posebej zavarovani. Vsi, ki se želijo tekmovalno ukvarjati z našim športom, morajo imeti urejeno dodatno zavarovanje, ki si ga uredi vsak po svojih zmožnostih.
-          Do sedaj smo imeli malo poškodb, med njimi pa ni bilo nobene hujše. Vsi pa vemo, da nesreča nikoli in nikjer ne počiva.
-          Priporočljivo je, da se vsak, ki je imel ali ima kakšne posebne zdravstvene težave posvetuje z zdravnikom in na to opozori trenerja.

KAJ IMAM OD TEGA, ČE POSTANEM ČLAN KLUBA BORILNIH VEŠČIN PON DO KWAN ZAGORJE?

-          V začetku se boš dvakrat na teden lahko potil(a) skupaj z nami in svojimi prijatelji in se čudil(a), kako se tiste »finte«, ki jih vidiš v filmih v resnici težje izvedljive kot si mislil.
-          Učil(a) se boš športno borbo, samoobrambo, forme
-          Naučili te bomo, da boš to znanje, ki ga boš dobil(a) v našem klubu uporabljal le v športni borbi v telovadnici, ne pa z njim izzival sošolcev in drugih oseb.
-          Bolj brez skrbi se boš ponoči sprehajal(a), ker te bomo naučili učinkovite samoobrambe.
-          Redno boš plačeval(a) članarino in pomagal(a) pri tekmovanjih ter prireditvah, ki jih prirejamo.
-          Z nami boš lahko hodil(a) na tekmovanja in navijal(a) za naše tekmovalce.
-          Ko boš že nekaj znal(a), boš lahko z nami hodil(a) na tekmovanja doma in v tujino in tam nastopal(a) za naš klub v borbah ali katah.
-          Če bo zelo dober (dobra), (vsaj tako kot Klemen, Igor, Primož,ki so člani našega kluba in reprezentance Slovenije), ti bo klub omogočil, da boš šel (šla) lahko na tekmovanja v Avstrijo, Italijo, Nemčijo, Grčijo, Anglijo, Ameriko
-          Če misliš, da ti bo klub za tvoje nastopanje in treniranje lahko plačeval z denarjem, si izbral(a) napačen šport.
PON * DO * KWAN
Copyright©2015-2018 Klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje Izdelava in oblikovanje Franci Oven
Kontakt
Tel.: 041 442 552
Nazaj na vsebino